Våra tjänster

Prisvärda renoveringar av golv

Vi jobbar inte bara med att lägga nya golv utan rustar också upp befintliga. Har du inte pengar att lägga nytt golv så låt oss komma ut och titta så ser vi om vi kan göra underverk med någon av våra golvbehandlingar. Vi kan renovera alla typer av golv oavsett material eller storlek. Vi får ofta frågan om hur ofta man sak byta sitt golv. Det finns inga regler som säger hur ofta man ska byta golv där emot så rekommenderar vi att man gör det när man har fått fuktskador eller sprickor.

Golvbehandlingar vi använder oss av

Vi vet att de är svårt att veta hur resultaten blir och där med är det svårt att ta ett beslut. För att du ska bli riktigt nöjd och känna att du valde rätt så erbjuder vi alltid att göra två prover på golvet innan vi behandlar hela golvet. Vi har tre olika nyanser av hårdvaxolja och de är naturell, mellan och mörk. Alla våra behandlingar börjar med en slipning sen är det behandling av en hårdvaxolja. Våra hårdvaxoljor är lösningsmedelsfria, gjorda på naturliga oljor och vax. Vår vitlasyr med lack har blivit väldigt populärt och börjar också med en slipning med efterbehandling med pigmenterad vattenbaserad 2K topplack.

Trä och parkettgolv kräver naturell lackning

Har man trä eller parkettgolv i sin bostad eller på en offentligmiljö och behöver en naturell lackning erbjuder vi självklart det också. Där börjar vi också med en slipning och sen behandlar vi med en vattenbaserad 1K topplack. Om du är som vi och älskar fina golv, kontakt oss idag så att vi kan få er bostad komplett med ny nytt golv eller få ert gamla golv att se nytt ut. Glöm inte att du kan utnyttja ROT-avdraget om du är privatperson.