Lång erfarenhet av att lägga vackra golv

Vi är ett ledande företag på marknaden som vill hjälpa BRF: er, fastighetsförvaltare och förvaltare att få de bästa golven. Vi på Stockholms Golv & Måleri älskar vackra och välgjorda golv. Vi tycker att golvet är det viktigaste i en bostad då det är första man ser när man kommer in i ett rum. Varje golv som vi lägger läggs med en extrem precision och omsorg för att vår lägsta nivå ska kunna fortsätta gå att jämföras med andras högsta nivå. Här kan du läsa mer om det arbetet idag.

Vi älskar att göra våra kunder nöjda

Vår passion är att hjälpa våra kunder att få marknadens bästa lösningar inom golvrenovering. För att kunna fortsätta jobba med vår passion så bra som möjligt arbetar vi efter 3 tydliga mål. Det första är att vi måste jobba hårdare än resten så att vi alltid leder utvecklingen och därmed kan fortsätta erbjuda er de bästa produkterna för ert golv. Det andra är att ta hand om både befintliga likväl som nya kunder så att våra relationer fortsätter vara minst lika bra som dem är idag. Det sista är att vi ska fortsätta att ge er den bästa servicen på marknaden då vi känner det är A och O ur ett kundperspektiv.

Några av våra projekt

Välkommen till oss!

Vi tycker att det är viktigt med täta kundrelationer av många anledningar. Vi vill framför allt att våra kunder är nöjda med vårt utförda arbete så att de rekommenderar oss till andra. Ingen reklam i världen är lika bra som en nöjd kund. Vi tror också att vi som företag växer och blir bättre genom bra kundrelationer då kunder ger oss den feedback vi behöver för att kunna hjälpa dem på bästa sätt.

Några av våra projekt