Golvslipning

När vi går in i ett rum är det ofta golvet vi ser först då vi vill se vart vi sätter fötterna och sen höjer vi blicken till väggar och tak. Vi dömer det vi ser direkt.  Är golven sliten och vi vet att de som bor där har småbarn skulle vi ha lättare att acceptera det än om de bara var slitet. Det är inget konstigt att dina golv bli sliten efter år av användning där möbler har släpats, hunden och andra har rört sig på det.

Våra kunniga hantverkare får ofta frågan om man behöver byta till nya golv eller om det räcker att göra en golvslipning. Då våra hantverkare har fler år av erfarenhet av golv kan de titta på golvet och säga vad de tycker är det bästa alternativet. Då man ofta ser sina golv är det en naturlig känsla att man vill börja med att göra en golvslipning om det är slitna. Ska man måla om väggar och göra andra ändringar är det bättre att det sista man göra är att rusta upp sina golv eller byter dem till ny då det kan komma färg på dem annars.

Våra golvslipningar utförs alltid professionellt med noggrannhet och går snabbt då våra hantverkare är vana att slipa golv som aldrig tummar på kvalitén. För att undvika att det blir dammigt överallt i bostaden så använder vi moderna maskiner skulle du behöva byta dina golv så lägger vi den nya för hand. Vi är stolta att jobba med ett riktigt hantverksarbete som aldrig kommer bli omodernt. Har du bestämt dig för att fräscha upp dina golv eller byta dem och bor i Bromma tveka inte att kontakta oss så att vi kan komma ut och hjälpa dig.

Läs mer om oss här.